TRANSFERI

Romano javlja: Rakitić je novi igrač Hajduka, hoće li i Džeko njegovim stopama?

Hrvatski veznjak trebao bi potpisati dvogodišnji ugovor sa splitskim klubom

Ivan Rakitić - Avaz
Ivan Rakitić - Avaz
Ivan Rakitić - Avaz
Ivan Rakitić - Avaz
Ivan Rakitić - Avaz
+6
E. T.

18.7.2024

Hajduk se ne šali! Najpouzdaniji insajder Fabrizio Romano objavio je da je Ivan rakitić novi igrač Hajduka. Romano je napisao "here we go", što znači da je posao dogovoren te mu predstoji samo službena objava. 

Hrvatski veznjak trebao bi potpisati dvogodišnji ugovor sa splitskim klubom.

Podsjetimo, Romano je u ponoć bio objavio da je Rakitić raskinuo ugovor s Al Shababom. Sada je otkrio da mu je u Saudijskoj Arabiji bilo lijepo, ali "želio se okušati u Hrvatskoj". Romano napominje da su ključne uloge u dolasku Rakitića odigrali trener Gennaro Gattuso, sportski direktor Nikola Kalinić i Ivan Perišić kao igrač.

Rakitić je tokom sjajne karijere nastupao za Basel, Schalke, Barcelonu i Sevillu, čija je legenda. Sakupio je 106 nastupa i 15 pogodaka za hrvatsku reprezentaciju i s njom osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu 2018. 

Rakitić je davna želja Hajduka, a on također nikada nije krio koliko voli taj klub i Split. Hajduk bi mu trebao biti šesti i vjerojatno posljednji klub trofejne karijere, a vrlo skoro bi i Hajduk mogao objaviti njegov dolazak.

Ljubitelji nogometa s velikom pažnjom osluškuju događanja oko splitskog kluba, jer bi i Edin Džeko mogao stopama Ivana Rakitića. Ostaje da se vidi, hoće li do tog transfera i doći.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.