MOSTAR

Skupština FK Velež izglasala povjerenje Upravnom odboru kluba na čelu sa Senadom Keveljom

Glasala su 33 člana, 29 je izglasalo povjerenje aktuelnom Upravnom odboru, dok su četiri bila suzdržana

Sa sjednice Skupštine FK Velež - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
E. Ć.

1.8.2024

U sali Centra za kulturu Mostar je održana vanredna sjednica Skupštine Fudbalskog kluba Velež. Kako je ranije i najavljeno, na Skupštini je razmatrana jedna tačka dnevnog reda, a ona se odnosila na izglasavanje povjerenja trenutnom sazivu Upravnog odbora "Rođenih".

Sjednici su prisustvovala 33 njena člana, a nakon kraće diskusije u kojoj se rezimirao rad i poslovanje kluba u proteklom periodu pristupilo se glasanju. 29 članova glasalo je za povjerenje aktuelnom Upravnom odboru Veleža na čelu sa predsjednikom kluba, gospodinom Senadom Keveljom, dok su četiri člana ostala suzdržana.

Iako sa prefiksom “vanredne” sjednica Skupštine FK Velež protekla je u radnoj i iznad svega konstruktivnoj atmosferi sa pohvalama za dosadašnji rad, kao i prijedlozima za što kvalitetnije djelovanje u narednom periodu.

- Svakako da nam jako mnogo znači šta ljudi misle o našem dosadašnjem radu i drago mi je da su članovi Skupstine naš rad ocijenili pozitivnim i bez ijednog glasa protiv ukazali nam povjerenje da tako i nastavimo. Ono što sigurno mogu reći da ćemo mi uvijek davati svoj maksimum i da ćemo naš Velež voditi na način kao što smo to radili i prošle sezone, a to je prema vrhu bh. fudbala - rekao je predsjednik kluba Senad Kevelj nakon sjednice, saopćeno je iz Veleža.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.