UHAPŠEN NA AERODROMU

Kod bivšeg rukometaša Zvezde i direktora klinike za liječenje bolesti zavisnosti pronađen heroin

Prilikom pretresa u službenim prostorijama, kod Medenice je u donjem vešu okrivena kesica u kojoj je bilo osam grama heroina. On će, izuzev posjedovanja droge, odgovarati i za napad na službeno lice

Miloš Medenica. RK Crvena zvezda

G. Š. / Kurir

15.11.2022

Bivši rukometaš Crvene zvezde Miloš Medenica, koji je uhapšen sinoć na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" jer mu je u donjem vešu nađena kesica sa drogom, direktor je klinike za liječenje bolesti zavisnosti!


Mjesto gdje novi životi započinje

Kako saznaje "Kurir", on je direktor postao ove godine i samo nekoliko mjeseci kasnije "pao" je sa osam grama heroina koje je pokušao da unese u avion.

- Mjesto gdje novi životi započinje. Ako mislite da nema nade, varate se, slogan je ove privatne klinike, a na sajtu se navodi da je ovo je moderna bolnica koja liječi svaki oblik zavisnosti od 7 do 14 dana, bez supstitucione terapije na kraju liječenja.

Medenica je, inače, bio u žiži javnosti i 2014. godine, kada je bio pozitivan na doping testu, poslije utakmice trećeg kola Superlige i to na zabranjene supstance - karboksi THC i sibutramin (stimulans koji se nalazi u suplementima, ali i zelenom čaju).

Antidoping agencija Republike Srbije objavila je tada da je srednji bek Crvene zvezde pozitivan na zabranjene supstance - karboksi THC i sibutramin (stimulans koji se nalazi u suplementima, ali i zelenom čaju). Rukometni savez Srbije, donio je tada odluku o privremenoj suspenziji sportiste do okončanja postupka.

Nervozno cupkao nogom i često izlazio iz reda

Podsetimo, Medenica je došao na aerodrom odakle je trebalo da otputuje u inostranstvo. Međutim, dok je stajao u redu da čekira avionsku kartu, navodno je nervozno cupkao nogom i često izlazio iz reda i vraćao se. Policajcima koji patroliraju na aerodromu je bilo čudno njegovo ponašanje, a kada su mu zatražili dokumenta, Medenica je počeo da viče i da traži objašnjenje zašto mu policajci traže pasoš.

Kako prenose mediji, patrola ga je zatim zamolila da pođe sa njima u službene prostorije, ali Medenica je u panici počeo nekog da poziva telefonom. Policajci su zatim pokušali da mu oduzmu telefon, ali je on počeo da ih gura i da se otima. Budući da je korpulentan i veoma snažan, savladan je tek nakon što je došla specijalna jedinica koja obezbjeđuje aerodrom.

Prilikom pretresa u službenim prostorijama, kod Medenice je u donjem vešu okrivena kesica u kojoj je bilo osam grama heroina. On će, izuzev posjedovanja droge, odgovarati i za napad na službeno lice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.