SARAJEVO

Održana sjednica Organizacionog odbora 78. izbora sportiste BiH: Nihad Selimović predsjednik žirija

Sve ide prema zacrtanom planu, tako da će nakon Bugojna i Bihaća, Konjic biti domaćin naše tradicionalne manifestacije, rekao je Glavaš

Svečana ceremonija će biti održana 27. januara 2023. godine (19 sati) u Kongresnoj dvorani konjičkog hotela Garden City. Avaz

Piše: G. Š.

20.12.2022

U Sarajevu je održana sjednica Organizacionog odbora Izbora sportiste BiH, koji tradicionalno organizuje Sportski savez u BiH. 

- Sve ide prema zacrtanom planu, tako da će nakon Bugojna i Bihaća, Konjic biti domaćin naše tradicionalne manifestacije. Dakle, nastavljamo sa izborom najboljih sportista širom BiH, što daje posebnu draž ovom izboru sa najdužoj tradiciji u BiH, 78. po redu, rekao je predsjedavao predsjednik OO zbora sportiste BiH Vlatko Glavaš.

Krajnji rok za kandidaturu najboljih bh. sportista i ekipa je 10. januar 2023. godine, a tri dana kasnije zasjedat će žiri Izbora sportiste BiH, kojim će predsjedavati dr. Nihad Selimović. Isti dan zasjedat će i organizacioni i Upravni odbor Sportskog saveza u BiH.

Svečana ceremonija će biti održana 27. januara 2023. godine (19 sati) u Kongresnoj dvorani konjičkog hotela Garden City.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.