PODRŠKA

Snažna poruka Jusufa Nurkića upućena Lani Pudar: Tvoje vrijeme tek dolazi

Komentirao njenu objavu na društvenim mrežama

Nurkić pružio podršku sjajnoj Pudar. AP / Instagram

N. Aj.

3.8.2024

Nakon što se najbolja bh. plivačica Lana Pudar oglasila na Instagramu povodom nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu i poručila da je po prvi put u svojoj karijeri doživjela veliko razočarenje rezultatom na jednom velikom takmičenju, košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić poslao joj je kratku, ali snažnu poruku.

- Tvoje vrijeme tek dolazi - poručio je Nurkić uz emotikon srca.

Podsjećamo, Lana Pudar je u objavi na društvenim mrežama navela da je prvi put u karijeri doživjela veliko razočarenje svojim rezultatom na jednom svjetskom takmičenju za koje se vrlo naporno spremala. 


Komentar Jusufa Nurkića. Instagram

- Nisam nikad bolje trenirala, osjećala sam se spremnijom nego ikad u svojoj karijeri i nadala sam se jednom vrhunskom rezultatu za koji sam sposobna. Ali ovaj put nažalost nije bilo tako. Teret vlastitih očekivanja i prevelika želja, učinili su da ovaj put budem daleko od svog najboljeg izdanja - poručila je Lana i ndodala:

- Kao što nisam nikada padala u euforična stanja kada sam osvajala medalje na velikim takmičenjima, tako ni sada neću previše tugovati i gubiti vjeru u sebe. Znam da je sve ovo za mene jedna velika škola, jer neke se stvari moraju proći i naučiti na teži način. Naročito na ovom nivou takmičenja kao što su Olimpijske igre.

Zahvalila se svima na podršci.

- Sada je vrijeme da se dobro odmorim od svih napora i jednog vrlo stresnog perioda koji je iza mene, nakon čega se vraćam trenažnim aktivnostima - navela je Pudar.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.