SRBIJANSKI TENISER

Đoković o pripremama za US Open: "To je moj život i nije tužna priča"

Đoković je otputovao za Njujork, gdje će braniti titulu prvaka US Opena

Novak Đoković. TikTok

N. H.

20.8.2024

Drugi reket svijeta i jedan od najboljih tenisera svih vremena Novak Đoković se priprema za predstojeći US Open, na kojem će braniti titulu prvaka. 

Tu priliku je srbijanski teniser iskoristio da pokaže kako izgleda sama priprema pred polazak u Njujork. 

Đoković je na TikToku objavio snimak na kojem objašnjava kako izgleda pakovanje pred polazak. 

- Pripremam moje torbe. Mijenjam ih, zato što je ova, koju inače igrači koriste na Vimbldonu... Veća je, ima više prostora, to je ono što uvijek želimo. Pogotovo teniseri, više prostora za rekete, za kačkete, znojnice, čarape... Tu je i knjiga, sve počinje molitvom... Suplementi, energetski diskovi... Naravno, ja sam jedan od ljudi koji uvijek ponesu više nego što im je potrebno. Jednom sam sletio u Njujork, i otišao pravo na teniski teren da treniram. Zato ću da spakujem i majice, opremu i čarape za trening. Uzbuđen sam, jer je 11 sati navečer, i naravno, jutro pred polazak još uvijek moram da završim pakovanje. Živim u koferima, torbama, to je moj život. To nije tužna priča, ne upoređujem to ni sa čim. Samo govorim ono očigledno. U suštini, to je to. Zapravo, pakujem se u dječjoj sobi, jer je malo prostranija i sređenija od sobe mene i moje supruge. Pa, eto... Vidimo se u Njujorku - rekao je Novak.

@djokernole Getting ready for US Open. #tennis #usopen #getreadywithme ♬ original sound - Novak Djokovic

Podsjećanja radi, Đoković brani titulu na US Openu, a ujedno i 2.000 bodova, a uz to treba istaći da mu Janik Siner (Jannik Sinner), prvi reket svijeta, bježi 2.300 bodova nakon što je Italijan osvojio Masters u Sinsinatiju. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.