POBJEDNIČKI NAKIT

Sarajevo City Centar predstavlja pobjedničke kolekcije nakita

Ekskluzivna izložba unikatnih kolekcija nakita na konkursu „Probudi dizajnera u sebi“

Sarajevo City Centar predstavlja pobjedničke kolekcije nakita. Sarajevo City Centar

Marketing

prije 3 sata 24 minute

Sarajevo City Centar će 28. i 29. septembra postati središte kreativnosti i umjetničkog izraza, gdje će se ekskluzivno predstaviti pobjedničke kolekcije nakita s konkursa „Probudi dizajnera u sebi“. Ova prestižna manifestacija, čiji je organizator kompanija Ovnak, pružila je platformu najboljim dizajnerima iz Bosne i Hercegovine da svoje ideje pretoče u jedinstvene kolekcije nakita.

Konkurs „Probudi dizajnera u sebi“, pokrenut početkom 2023. godine, imao je za cilj pružiti priliku svim kreativcima da oslobode svoju maštu i stvore autentične komade nakita s vlastitim potpisom. Ova inicijativa nije samo dizajnerski projekat, već pokret koji promoviše umjetnost i podiže svijest o kreativnim talentima prisutnim među nama.

Posjetitelji ovog dvodnevnog događaja imat će priliku doživjeti ljepotu unikatnog nakita, koji spaja inovativni dizajn i univerzalnu estetiku. Svaki komad predstavlja spoj mašte i vještine, a cijelo događanje slavi kreativnost, inspiraciju i strast prema umjetnosti.

Pozivamo vas da posjetite Sarajevo City Centar i budete dio ove jedinstvene izložbe te pružite podršku mladim talentima koji svojim radom unose nove reforme u svijet nakita.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.