POVRAT UZ MASTERCARD

Kupujte online Mastercard karticama i ostvarite povrat novca

Partneri koji učestvuju u kampanji su dm drogeriemarkt, GlovoBiH, m:tel BiH, Sport Vision i Telemach BH

Kupujte online Mastercard karticama i ostvarite povrat novca. Mastercard®

Marketing

prije 2 sata 57 minuta

Tokom oktobra i novembra utorak će postati vaš omiljeni dan u sedmici, a evo i zašto. Svakog utorka za izvršeno jedno ili više online plaćanja u ukupnom iznosu od minimalno 50 KM kod odabranih partnera koji učestvuju u kampanji, ostvarujete 10 KM povrata.

Partneri koji učestvuju u kampanji su dm drogeriemarkt, GlovoBiH, m:tel BiH, Sport Vision i Telemach BH.

U dinamičnom svijetu u kojem živimo, sigurnost, jednostavnost i brzina su samo neke od stavki koje online plaćanja čine izuzetno praktičnim i sve popularnijim. Ovakva tehnološka rješenja omogućavaju uštedu vremena, jer u trenutku kada karticom platite online, možete biti sigurni da je cijeli proces kupovine ili plaćanja zaokružen na praktičan i siguran način. Online plaćanje je moguće obaviti bilo kada i bilo gdje, bez obzira na radno vrijeme prodavnica ili poslovnica.

Zato, zaboravite na čekanje u redovima i uživajte u utorku pred vama, uz sve prednosti online plaćanja i pogodnostima povrata novca uz vašu Mastercard karticu.

Ova ponuda važi za sve korisnike kreditnih i debitnih Mastercard kartica fizičkih lica izdatih od strane svih banaka u Bosni i Hercegovini, a detalje o promotivnoj kampanji možete pronaći na web-stranici Mastercard.ba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.