MOJPOSAO.BA

Prvi, bolji ili dodatni posao?

15. Regionalni sajam poslova otvara vrata novim prilikama

Prvi, bolji ili dodatni posao.

Marketing

prije 2 sata 44 minute

Najveći online sajam poslova u regiji ove godine okuplja više od 120 kompanija koje nude gotovo hiljadu oglasa za posao, a moguće ga je posjetiti do 22. oktobra. I to potpuno besplatno!

Za razliku od prošlih vremena, kada je bilo uobičajeno cijeli radni vijek provesti kod jednog poslodavca, današnji radnici sve češće mijenjaju posao. Razlozi za to su različiti – bolji uslovi, potraga za novim izazovima ili želja za promjenom radnog okruženja.

Ove jeseni, svi koji žele napraviti karijerni korak naprijed mogu to učiniti na platformi.

Posjetioce očekuje gotovo hiljadu oglasa za posao
Na ovogodišnjem sajmu učestvuju više od 120 kompanija iz Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja koje nude gotovo 1000 oglasa za posao, otvarajući kandidatima raznovrsne prilike u različitim industrijama.

Organizator sajma je MojPosao.ba, u saradnji sa partnerima iz regije: MojPosao- Hrvatska, Poslovi Infostud – Srbija, Vrabotuvanje – Makedonija, te Deloglasnik – Slovenija.

Prijava je brza i jednostavna
Sajam je dostupan je 24 sata dnevno, a moguće mu je pristupiti putem svih desktop i mobilnih uređaja iz udobnosti vlastitog doma. Sve što je potrebno jeste stabilna internetska veza.

Osim bogate ponude oglasa za posao, na virtualnim štandovima poslodavaca posjetioci mogu pronaći informacije o kompanijama, saznati iskustva zaposlenika, pregledati galerije fotografija te dobiti detaljan uvid u kulturu kompanija.

Prijava na oglase je izuzetno jednostavna i brza.

Kandidati imaju mogućnost prijave na više oglasa odjednom, a prvi razgovori s potencijalnim poslodavcima mogu se održati putem chata ili video poziva.

Spektar oglasa na sajmu je zaista širok, a poslodavci su podijeljeni u 4 kategorije:

• Trgovina
• Tehnologije
• Financije
• Usluge

Ove godine učestvuju: dm drogerie markt, Klinikum Landkreis Tuttlingen, Konzum, Burger King, Inditex, Intesa Sanpaolo Banka, Lidl, ProCredit Bank, Petrol Group, PepsiCo, Molum Hotel and Residences, Knauf Insulation Hrvatska, JYSK i Kolektiv (MojPosao.ba) te mnoge druge kompanije iz regije.

Posjeti sajam do 22. oktobra na www.regionalnisajamposlova.com i osiguraj sebi bolju karijeru jednim klikom!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.