SARAJEVO

Dvije ključne sjednice: Skupština KS razmatra odluku o privremenom finansiranju

Na dnevnom redu druge sjednice je utvrđivanje datuma održavanja sjednice Skupštine KS u vezi sa prijedlogom za glasanje o nepovjerenju Vladi KS

Na rasporedu dvije sjednice. Arhiv

Fena

16.1.2020

Skupština Kantona Sarajevo trebalo bi da danas održi dvije sjednice na kojima bi se razmatrala odluka o privremenom finansiranju, kao i odluka o utvrđivanju datuma održavanja sjednice u vezi sa prijedlogom za glasanje o nepovjerenju Vladi. 

Nastavak 19. sjednice Skupštine, na kojoj će se razmatrati Prijedlog odluke o privremenom finansiranju potreba Kantona Sarajevo za period od 1. januara do 31. marta 2020. godine, najavljen je za 9:30 sati.

Razmatrat će se i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o privremenom finansiranju Zavoda zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo za period od 1. januara do 31. marta 2020. godine.

Zastupnici će donijeti i odluku o davanju saglasnosti na Odluku o privremenom finansiranju potreba Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo za period od 1. januara do 31. marta 2020. godine.

Kako je iz Press službe KS najavljeno, na dnevnom redu druge, 18. sjednice, koja bi trebala da počne u 10 sati, je utvrđivanje datuma održavanja sjednice Skupštine KS u vezi sa prijedlogom za glasanje o nepovjerenju Vladi KS.

Zastupnici će, također, razmotriti i Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o potvrđivanju kandidata za izbor predsjedavajućeg ili zamjenika predsjedavajućeg Skupštine KS.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.