PISANA IZJAVA MEDIJIMA

Nešić: Moramo s vlasti skinuti one koji dijele Republiku Srpsku

Apelujem na sve opozicione aktere i činioce da, zarad RS-a, odmah prekinu sva pojedinačna javna neslaganja, kaže Nešić

Nešić: Poziva na jedinstvo. Arhiva

Srna

24.4.2021

"Svi su nam potrebni. Svaki čovjek. Prije svega stotine hiljada koji čekaju plan za bolji život i vjeru u ostanak ovdje. Da bismo do njih došli, da bi nas uopšte čuli i povjerovali, mi moramo jedni drugima reći da smo na tom poslu potrebni svi zajedno. I bez obzira na prošlost ili sadašnjost, moramo biti jasni - za promjene su potrebni Nebojša Vukanović, Draško Stanivuković, Vukota Govedarica, Branislav Borenović, Radislav Jovičić, Mladen Ivanić, Aleksandar Glavaš, Mirko Šarović, Duško Ivić, Jelena Trivić, Mladen Bosić i svi koji su bili ili će tek biti dio narodnog sna da je bolja Republika Srpska moguća."

Ovo je u pisanoj izjavi medijima kazao predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

On naglašava da je Republika Srpska prepuna potencijala da se pokrene njen preobražaj u bogatije, moderno i izvjesnije evropsko društvo.

-Da bismo pokrenuli suštinske promjene u društvu, moramo s vlasti skinuti one koji dijele Republiku Srpsku. Кo voli svoj narod, taj ga ne dijeli - kazao je Nešić.

On podsjeća da je na sastanku opozicije na Jahorini dogovoren zajednički nastup na narednim izborima i da je opozicija samo dan nakon što nas je vlast još dublje gurnula u dužničko ropstvo, pokazala zrelost da spašava Republiku Srpsku.

-Zato apelujem na sve opozicione aktere i činioce da, zarad RS-a, odmah prekinu sva pojedinačna javna neslaganja! Ako želimo od naroda pravo da ga vodimo, onda moramo ljubav prema Republici Srpskoj staviti iznad svih podjela - naveo je Nešić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.