POZITIVNA ATMOSFERA

Ljeto na Vilsu: Nezaobilazno mjesto dobre zabave

Svi posjetitelji mogu ponovo pratiti, do sada, najzanimljivije utakmice Evropskog nogometnog prvenstva

Ljeto na Vilsu. Fena

FENA

prije 3 dana

U okviru manifestacije „Ljeto na Vilsu”, nakon male pauze, svi posjetitelji mogu ponovo pratiti, do sada, najzanimljivije utakmice Evropskog nogometnog prvenstva.

U 18 sati snage će odmjeriti Španija i Njemačka, a malo kasnije Portugal i Francuska, a posjetitelji će uživati u gledanju utakmica Evropskog prvenstva u nogometu na tri velika LED ekrana.

Kako je na manifestaciji “Ljeto na Vilsu” uvijek lijepa i pozitivna atmosfera, organizatori su se pobrinuli da u Areni Vils pored dobre hrane, pića, praćenja utakmica, nagradnih igara partnera projekta i zabave za najmlađe, svi gosti mogu slušati i gledati zanimljive komentare predstojećih utakmica i događaja iz bogatih biografija poznatih komentatora, sportista ali i popularnih ličnosti iz različitih društvenih sfera.

Tako da i večeras, od 20.15 u Areni Vils možete pratiti, sad već popularni Podcast sa Jasminom Ligatom, sportskim novinarom, a koji se uživo emitira na Facebook kanalu Ljeta na Vilsu.

Gost večerašnjeg podcasta je Elvir Bolić, bivši bosanskohercegovački fudbaler, dok je sutra, 6. jula u istom terminu, gost Amel Tuka, bosanskohercegovački atletičar.

Specijalna podcast emisija tokom Evropskog prvenstva u nogometu 2024 dostigla je veliku popularnost na društvenim mrežama, a u mini TV studiju u prostoru Arene Vils do sada su gostovali Sabahudin Topalbećirević, Nikola Nikić, Amar Ferhatović, Frenkie, Blaž Slišković, te ostali mnogobrojni gosti.

U nedjelju, u još jednoj mini pauzi pred polufinalne večeri Evropskog prvenstva, od 16.00 do 22.00 u dekorisanoj ljetnoj bašti, bit će upriličena acoustic svirka.

Manifestacija „Ljeto na Vilsu“ održava se od 1. maja do 30. septembra 2024. godine na Vilsonovom šetalištu i tokom svog trajanja nudi raznovrsne i bogate sadržaje za sve generacije.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.