PROJEKTI

U Ljubuškom u srijedu potpisivanje ugovora o sufinanciranju projekata iz Proračuna FBiH

U zgradi Gradske uprave ministar će potpisati ugovore u vrijednosti od 1.948.000 KM

Željko Nedić. Fena

FENA

8.7.2024

Grad Ljubuški će u srijedu, 10. srpnja, u 18 sati posjetiti federalni ministar prostornog uređenja Željko Nedić, sa svojim suradnicima, u svrhu potpisivanja ugovora o sufinanciranju projekata Korisnika sa sredstvima koja su osigurana u Proračunu Federacije BiH za 2024. godinu.

U zgradi Gradske uprave ministar će potpisati ugovore u vrijednosti od 1.948.000 KM, te će ovom prilikom biti potpisan 21 ugovor sa sljedećim korisnicima: Grad Ljubuški, Grad Široki Brijeg, Općina Grude, Općina Posušje, Župa svetog Mihovila arkanđela Drinovci Grude, Grad Mostar, Grad Stolac, Općina Čitluk, Općina Neum i Općina Ravno, najavili su iz Grada Ljubuškog.

Radi se o potpisivanu ugovora za: "Kapitalni transferi drugim razinama vlasti i fondovima – sudjelovanje Vlade FBiH u sufinanciranju županijskih i lokalnih zajednica - zaštita nacionalnih spomenika", "Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima - za projekt utopljavanja zgrada radi uštede energije" i "Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima - za sanaciju šteta nastalih uslijed poplava i klizišta".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.