BIHAMK

Gužve na granicama BiH: Zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta

Zbog pojačane frekvencije vozila usporeno se saobraća na dionicama magistralnih puteva Zenica-Žepče

Granični prijelaz Ivanica. Bihamk

Z. K.

24.8.2024

Pojačan je promet vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prelazima Bijača, Gabela Polje, Osoje, Velika Kladuša, Gradina i Ivanica, a na graničnim prijelazima Doljani i Bosanska Gradiška duga su zadržavanja u oba smjera, javlja Anadolu.

- Na ostalim graničnim prijelazima pojačana je frekvencija vozila ali zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta. Napominjemo da su čekanja na graničnim prelazima podložna čestim izmjenama. Vozači mogu pogledati kamere na našoj web stranici bihamk.ba - saopštili su iz Bosanskohercegovačkog automoto kluba (BIHAMK) u današnjem izvještaju u 13.30 sati.

Zbog pojačane frekvencije vozila usporeno se saobraća na dionicama magistralnih puteva Zenica-Žepče (kod mjesta Nemila) i Jablanica-Mostar (kod mjesta Vrapčići).

- Na naplatnom mjestu Lepenica, na autoputu A-1, saobraća se usporeno, bez obustava. U ponedjeljak, 26. avgusta, od 8 sati do utorka 27. avgusta 2024. godine, do 8 sati saobraćaj će biti potpuno obustavljen na izlaznom kraku autoceste A-1 iz pravca Konjica prema naplatnom mjestu Lepenica - istakli su iz BIHAMK-a.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.