UMORNI VOZAČ

Žilavi Bakir tvrdi: SDA napadaju po narudžbama stranaca

Već decenijama su na sceni i kontraproduktivni pokušaji da se vještački umanji snaga i utjecaj SDA koji dolaze sa neočekivanih adresa

SDA

M. Aš.

30.8.2024

Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović prisustvovao je svečanosti u povodu obilježavanja 34. godišnjice formiranja SDA Zenica. 

Izetbegović je u prigodnom obraćanju podsjetio da su 34 godine postojanja SDA obilježile posvećenost i uporna borba za državu Bosnu i Hercegovinu, interese bošnjačkog naroda i svih drugih bh. patriota.

Izetbegović, koji ne može da se pomiri s činjenicom da je ostao bez budžetskih jasli, ponovo je okrivio strance za napade na ovu stranku koju je privatizirao.

- Već decenijama su na sceni i kontraproduktivni pokušaji da se vještački umanji snaga i utjecaj SDA koji dolaze sa neočekivanih adresa. Konstantan je pritisak dijela medija, nevladinih organizacija, raznih analitičara i kvazi-analitičara koji po narudžbama stranaca nastoje da ocrne SDA, vještački nam se stvaraju alternative, protiv nas se okupljaju jedanaestroke, osmorke, šestorke, trojke....  kazao je, između ostalog Izetbegović.

Kazao je, da se SDA ne umara, postaje žilavija i nakon takvih napada dodatno ojača, kazao je Izetbegović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.