NESTAO 9. SEPTEMBRA

Akcija još bez uspjeha: U potrazi za Goraždaninom Denisom Mašićem korišteni psi i dronovi

Iz MUP-a BPK Goražde apeliraju na sve koji imaju bilo kakve informacije o sudbini nestalog mladića da se obrate policiji ili pozovu 122

Još traje potraga za Denisom Mašićem. Avaz

Alen Bajramovic

prije 16 sati 19 minuta

Danima već traje potraga za Denisom Mašićem, Goraždaninom čiji je nestanak MUP-u BPK Goražde prijavljen 13. septembra. U fokusu su korito i obale rijeke Drine, jer je 24-godišnjak posljednji put i viđen u blizini Mujković Polja, naselja uzvodno od centra grada.

Pripadnici Uprave policije i Jedinice za podršku MUP-a BPK Goražde do sada su nekoliko puta pretražili obale Drine nizvodno od mjesta nestanka, prostor riječne ade kod mosta u Baćcima, a jučer su lokacije na kojima visina vodostaja to zahtjeva pretražilil i ronioci Tima za spašavanje na vodi i pod vodom Civilne zaštite RS iz Foče. U potrazi su sa čamcima sudjelovali i građani, pripadnici Federalne uprave civilne zaštite sa potražnim psima, a angažirani su i dronovi sa termovizijskim kamerama.

Od prijave nestanka iz MUP-a BPK Goražde apeliraju na sve koji imaju bilo kakve informacije o sudbini nestalog mladića da se obrate policiji ili pozovu 122.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.