CRNA HRONIKA

Muškarci u Puli vrijeđali policajce pa se potukli s njima, petorica povrijeđenih

Index.hr

4.6.2018

Pulska policija provela je istragu nad 38-godišnjakom, 28-godišnjakom i 21-godišnjakom zbog krivičnog djela prisile prema službenoj osobi, a za 38-godišnjaka se, uz to, sumnja i da je počinio krivično djelo prijetnja.

Naime, u subotu 25 minuta iza ponoći, policajci su došli, nakon dojave o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Osječkoj ulici u Puli. U objektu se nalazilo nekoliko osoba, usprkos prestanku radnog vremena, a koje su vikom i galamom narušavale javni red.

Nakon dolaska policajaca, tri osobe nastavile su s protupravnim ponašanjem te su počele vrijeđati i omalovažavati policajce, a 38-godišnjak je pokušao odgurnuti jednog policijskog službenika i uputio mu ozbiljne prijetnje.

Udario policajca u glavu

Kada su ga policijski službenici započeli privoditi, 38-godišnjak je jednog od njih udario u glavu, a potom su 28-godišnjak i 21-godišnjak pokušali spriječiti policijsko postupanje te su napali policajce, pri čemu je 28-godišnjak jednom od policajaca pokušao izvući pištolj. U događaju su lakše povrijeđena tri policijska službenika te 38-godišnjak i 21-godišnjak.

Trojica muškarca uhapšena su i privedena u Policijsku stanicu, a nakon dovršetka istrage su privedeni. Protiv 33-godišnje vlasnice ugostiteljskog objekta podnesena je prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira te obavijest nadležnoj inspekciji.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.