SIN JEDINAC

Jauci majke mladića koji je stradao u Adi: Tortu ćemo na grob da mu nosimo

Bio je mnogo dobar, neiskvaren, ne ostade ništa za njim, ni žena ni dijete - kazala je majka stradalog mladića

Neutješna majka: Spremali smo se da mu 21. avgusta proslavimo dvadeseti rođendan. Nova.rs

A. Č. / Nova.rs

25.7.2022

Smrt dvadesetogodišnjeg Andrije Stanišića iz sela Koprivnica zavila je u crno njegovu porodicu. Njihovom ulicom od sinoć odjekuju jauci rodbine, ali i mnogobrojnih prijatelja i komšija koji pokušavaju da majci Milici i ocu Saši pruže utjehu u najtežim trenucima.

Najteže je Andrijinoj majci, koja je grcajući u suzama jedva skupila snagu da kaže nekoliko rečenica o svom djetetu, piše Nova.rs.

- Bio je moj jedinac, rodila sam ga u šesnaestoj godini. Spremali smo se da mu 21. avgusta proslavimo dvadeseti rođendan, sad će majka tortu na grob da mu nosi. Jao Bože, što mi uze jedinca - naricala je očajna žena.

Objašnjava da je Andrija otišao u Beograd 11. jula da bi radio kod njenog brata.

- Htio je da zaradi za džeparac, da kupi patike, garderobu, želio je sve što i ostali mladi, trebao mu je novac da ostvari snove. Mnogo je želio da postane poznat, igrao je fudbal, sanjao o profesionalnoj karijeri. Eto jadan, postao je poznat na najgori način - jaukala je Milica.

Posljednja slika oca i sina. Nova.rs

Ističe da ne može da prežali što u subotu nije pošla sa mužem u Beograd da posjeti sina.

- Tražio mi je da mu kupim čarape i veš, pa je Saša otišao da mu odnese te stvari. Jao, što i ja ne odoh, da vidim sina posljednji put. Bio je mnogo dobar, neiskvaren, ne ostade ništa za njim, ni žena ni dijete - kazala je majka stradalog mladića.

Andrijino tijelo sinoć je izvučeno iz Ade Ciganlije, a za sada se ne zna kada će biti dopremljeno u Koprivnicu. On je skočio sa pedaline na kojoj je bio sa prijateljima i nestao u vodi. Potraga za njim trajala je nekoliko sati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.