PROBUDILA SE IZ KOME

Oglasila se Bojana Pavlović nakon što se njena trogodišnja sestričina otrovala alkoholom

Moja sestra nikada djecu nije ostavila same, desio se nesrećni slučaj, kazala je bivša lijaliti učesnica

Bojana Pavlović. Blic

B. C. / Blic

prije 3 dana

Djevojčica (3) koja je dovezena u bolnicu u Tiršovoj zbog teškog trovanja alkoholom i kojoj su se ljekari borili za život, je sestričina bivše rijaliti učesnice Bojane Pavlović.

Bojana Pavlović se oglasila na društvenoj mreži Instagram i istakla da je djevojčica izašla iz kome.

Sestra je još u bolnici

– Moja sestra nikada djecu nije ostavila same, desio se nesrećni slučaj zbog nemilog događaja za koji sam već dala izjavu! Djevojčica se probudila iz kome, sestra je još u bolnici na ispitivanjima zbog transfuzije krvi – napisala je na Instagramu između ostalog Bojana Pavlović, bivša rijaliti učesnica.

Podsjetimo, ovim povodom se juče oglasila Bojana Pavlović.

– Bila sam u Centru za socijalni rad kako bih pokupila djecu. Samo znam da kad sam držala lajv na TikToku sestra mi je poslala hitno poruku da je nazovem, odmah sam prekinula lajv i nazvala je. Rekla mi je da se nešto dešava, da ima jake bolove i da je počela da krvari i nije bila u svjesnom stanju. Nisam bila pored njih, pa sam iz Novog Sada pozvala hitnu pomoć, došla je hitna pomoć po nju, međutim, prije nego što je stigla hitna pomoć ona se porodila prijevremeno u trećem mjesecu u kupatilu. Oni su došli po nju i odveli je na hitnu operaciju. Nisam znala da je nešto baš tako hitno već mi je ona javila iz bolnice kako je sve okej i kako je komšija sa klincima i da ne brinem. Rekla sam ako se nešto zakomplikuje, da javi. 

Čekam sada da dođe njihov otac

Međutim, njoj se stanje pogoršalo i morala je na transfuziju krvi. Čekala sam da mi se javi, a ona se nije javljala i kad mi se javila rekla je da dođem za Lazarevac, da su klinci u Centru za socijalnu rad, a onda me zvala i socijalna radnica i rekla da dođem da preuzmem djecu i da se Tijana otrovala od alkohola, prevezena je u Tiršovu i bore joj se za život i da je trenutno u komi. Sad sam sa klincima, jer sa njima nema ko da bude, sestra još obavlja analize jer nešto opet nije u redu. Sestra je van životne opasnosti – rekla je Bojana.

Bojana je tada rekla da je biološki otac djece krenuo iz Izraela avionom, piše Blic.

– Čekam sada da dođe njihov otac koji je krenuo iz Izraela avionom, to je biološki otac. Vjerovatno će ih preuzeti večeras to će doći socijalni rad i on, a za ostalo ćemo vidjeti – rekla je Bojana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.