DIJASPORA

"Kod Tita u raju" u Frankfurtu

Kultna predstava putuje Evropom

B. Š.

18.1.2016

Kultna predstava "Kod Tita u raju" svoj novi start prikazivanja, barem što se tiče dijaspore započet će u njemačkom gradu Frankfurtu. Za ovu predstavu protekle godine vladao je veliki interes od Sarajeva,preko Zagreba, Beograda, do Beča, a izgleda da će se tako nastaviti i u ovoj 2016. godini. Nakon Frankfurta uslijedit će predstave širom Hrvatske, Švedske i Švicarske.

kenan

Kenan Kovačević

Za predstavu u Frankfurtu vlada veliki interes. Jedan od domaćina Kenan Kovačevic informisao nas je da za predstavu vlada veliki interes, da se karte u preprodaji mogu već nabaviti, ali da očekuje veću prodaju na sam dan održavanja predstave.

Među posjetiocima zasigurno će biti mladi Zeničanin Nikola Anđelić, kao i njegov dobar prijatelj Almir Derdemez.

nikola-i-almir

Nikola Anđelić i Almir Derdemez

- Barem što se mene tiče ja uveliko radim marketing za ovu predstavu jer sam samo pozitivne kritike čuo za nju. Mada nisam rođen u Titovo vrijeme, ipak sam dosta čitao o njemu. Siguran sam da će ova predstava biti veoma dobra i da će mnogima ostati u lijepom sjećanju - rekao nam je Anđelić.

Predstava "Kod Tita u raju" bit će održana 30. januara u Frankfurt-Griesheim, Halle "GRETEL-CIBA", Eichenstrasse 9, 65933 Frankfurt. Početak je u 20 sati.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.