DIJASPORA

FRANKFURT Tito se družio sa publikom

Nakon predstave "Kod Tita u raju"

B. Š.

1.2.2016

Glumci Andrija Kovač, Ljuba Stanković i Ranko Goranović su na jedan izuzetno profesionalan i humorističan način u njemačkom gradu Frankfurtu izveli predstavu "Kod Tita u raju".

Više stotina posjetilaca svih nacija uživalo u 90 minuta predstave. Bile su to minute koje su sve na šaljiv način vratile u neka srećnija i ljepša vremena, kada se živjelo složno i zajedno. 

Posjetilaca nije bilo samo iz Frankfurta već i iz susjednih gradova, a svi oni bili su željni nečeg drugog, posebnog, nečeg što se ne zove koncert ili sijelo, već nešto u čemu mogu da uživaju, da se smiju i da se poslije toga lijepo druže. Kako domaćini, publika isto tako i menadžer Fikret Mehmedalić bio je zadovoljan, a on se na kraju družio sa dvije ljepotice, sa Sandrom iz Frankfurta i Almirom iz Mannheima.

Među posjetiocima bio je i Matijas Smidt, Jasmin Handanović sa suprugom...

Nakon predstave Tito se družio sa publikom što je mnoge od njih oduševilo, a do kasnih noćnih sati publiku koja je to željela zabavljao je izuzetno popularni dvojac iz Frankfurta Senad i Vojkan koji sačinjavaju band Blue Bossa.
 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.