NOVI DETALJI

Snimak poziva iz Hitne pomoći nakon pucnjave Aleka Boldvina: "Je li pištolj bio napunjen pravim mecima", "ne mogu vam to reći"

Podsjetimo, ispalivši metak iz rekvizita, glumac Alec Baldwin (68) je na filmskom setu u Novom Meksiku u četvrtak ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, saopćila je policija

Alek Boldvin. Agencije

E. T.

23.10.2021

Objavljen je policijski snimak na kojem jedna od članica produkcije filma Rust, Mami Mičel (Mamie Mitchell) zove 911 nakon što je Alek Boldvin (Alec Baldwin) upucao Halinu Hatčins (Halyna Hutchins).

Na snimku se čuje kako Mičel poziva pomoć na ranč na kojem je bio set filma.

- Ranč "Bonanza Creek", dvije su osobe slučajno upucane rekvizitom. Odmah nam je potrebna pomoć - govori Mičel dispečeru.

 - Je li bio napunjen pravim mecima - pita dispečer, na što gospođa Mičel odgovara: - Ne mogu vam to reći. Imamo dvije povrede od pucnja iz filmskog pištolja.

Podsjetimo, ispalivši metak iz rekvizita, glumac Alek Boldvin (68) je na filmskom setu u Novom Meksiku u četvrtak ubio snimateljicu Halinu Hatčins i ranio redatelja Džoela Souzu (Joel Souz), saopćila je policija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.