RASTE BROJ POGINULIH

Užas u Izraelu: Pronađeno tijelo unuke bivšeg selektora

Solomo Šarf je jedna od najvećih sportskih legendi u zemlji

Mai Naim. Instagram

H. J. I.

10.10.2023

Užasne vijesti stižu iz Izraela nakon krvavog pira Hamasa 7. oktobra, gdje su njihovi pripadnici ubili više od 1.000 Izraelaca prema posljednjim informacijama, a ta brojka iz sata u sat postaje sve veća.

Prema najnovjim informacijama, pronađeno je tijelo Mai Naim, unuke bivšeg selektora Šolomo Šarfa, koji je čak sedam godina bio selektor reprezentacije Izraela, od 1992. do 1999. godine. 

Tijelo pronađeno nakon zabave u Raiju

Ona je također i nećakinja poznatog trenera Juvala Naima, koji je aktuelni trenera Hapoel Rišona.

Kako javlja najpouzdaniji sportski portal Izraela, One.co.il, tijelo nesrećne djevojke nađeno je nakon zabave u Raiju, gdje su teroristi upali i izvršili stravičan masakr, pobivši mnoge mlade, a mnoge su kidnapovali, poslije toga mnoge i silovali i ubili, ili držali kao taoce.

Porodica je izgubila svaki kontakt s Mai nakon upada Hamasa na koncert, iako je prvobitno stigla i informacija da je uspjela da pobjegne, ali od nje nije bilo ni traga ni glasa.

"Naša srca su uz vas"

Sada je potvrđeno od Makabija iz Haife da je ona ubijena i uputili su saučešće Šolomo Šarafu, koji je bio i trener ovog kluba, u kojem je do prošle godine radio i aktuelni trener Crvene zvezde Barak Bahar sa svojim pomoćnicima.

- Zajedno smo u porodičnoj tuzi sa vama, naša srca su uz vas - stoji u poruci Makabija iz Haife.

Od Mai Naim se opraštaju i mnogi na društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.