KRAĐA AUTOMOBILA

Majka smrtno stradala pokušavajući spasiti šestogodišnjeg sina

Kada se vratila do svog vozila, ono je počelo da se kreće unazad na trotoar. Stejkli je viđena kako trči prema automobilu kada je udarena

Ubijena majka. X

Dž. R.

13.7.2024

Samohrana majka je pregažena i ubijena svojim automobilom dok je pokušavala da spasi svog šestogodišnjeg sina kada je njeno vozilo ukradeno sa dječakom koji je bio unutra, saopštili su vlasti i zvaničnika u Ohaju, javlja ABC News.

Podlegla povredama

Aleksa Stejkli (Alexa Stakely), 29, radila je za školsku oblast kao terapeut za govor i jezik i imala je drugi posao kao konobarica, saopštila je policijska uprava Kolumbusa.

Nešto prije 1.30 ujutru u četvrtak, nakon završetka svoje smjene kao konobarica, otišla je da pokupi svog šestogodišnjaka iz kuće dadilje, saopštila je policija.

Stejklijeva je stavila svoje uspavano dijete u svoj "Honda" SUV iz 2022. godine, koji je bio parkiran ispred dadiljine kuće, i zatim je upalila automobil, saopštila je policija.

- Onda je shvatila da joj treba jedna stvar od dadilje, koju je ostavila odmah ispred ulaznih vrata. Kada se vratila do svog vozila, ono je počelo da se kreće unazad na trotoar. Stejkli je viđena kako trči prema svojoj 'Hondi' kada je udarena i bačena na trotoar - saopšteno je iz policije.

Ona je nekoliko sati kasnije podlegla povredama. Njena "Honda" je "napuštena na kratkoj udaljenosti" i šestogodišnjak je pronađen nepovrijeđen unutar automobila.

Nema uhapšenih

- Ona je herojski umrla dok je pokušavala da spasi svog šestogodišnjeg sina - navodi se u izjavi škole u kojoj je nesretna žena radila kao terapeut za govor i jezik za predškolski program.

Do sada niko nije uhapšen povodom ovog slučaja.

Nakon što je Stejkli udarena, dva muškarca su viđena kako trče pored nje dok je ležala povrijeđena na putu, saopštila je policija. Oni su odgovarali opisima dvojice muškaraca koji su bili u grupi ljudi koji su ranije te noći gledali u stanove, saopštila je policija.

Vlasti pozivaju svakoga ko ima informacije da se javi i pomogne u rješavanju ovog slučaja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.