REAKCIJE

HDZ odgovorio Milanoviću: Ti si udbaški poslušnik i jedina pudlica u svojoj otužnoj priči

Milanović je ranije nazvao Plenkovića "udbašenkovićem" uz ocjenu da je premijer Hrvatske "štićenik komunističkog režima"

Andrej Plenković i Zoran Milanović. Avaz / Pixsell

E. Ć.

26.4.2022

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) reagirao je na izjavu predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića koji je lidera te stranke i premijera Hrvatske Andreja Plenkovića nazvao "udbašenkovićem".

Osim toga, Milanović je ustrajao u ocjeni da je Plenković "štićenik komunističkog režima" koji je hrvatske generale, potpisnike zahtjeva, proglasio "sitnim udbaškim pudlicama", kao i da je "perfidan, zao tip".

Sada je stigao odgovor iz HDZ-a.

- Udbaški poslušnik nastavlja s bezočnim lažima, i dalje izmišlja da su Andrej Plenković i Tomo Medved proglasili generale "udbašima", "udbaškim pudlicama" i "kriminalcima". Prljava laž i kukavičke uvrede koje ponavlja služe mu da pokuša odvući pozornost s pravog pitanja: Hoće li, kao i 2013., učiniti sve da udbaške ubojice i agenti završe na slobodi?

Osim toga, uspaničeno štiteći sebe, upravo on sam stalnim izmišljotinama uvlači generale i hrvatske branitelje u svoje prljave udbaške priče. Milanović - udbaški poslušnik. I jedina pudlica u svojoj otužnoj priči - poručili su iz HDZ-a.


Objava HDZ-a na Facebook stranici. Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.