GLASAO U PODGORICI

Spajić: Ništa nelegalno se nije desilo i to želim još jednom da naglasim

Nakon završetka današnjeg dana, pravit ćemo planove, rekao je Spajić

Milojko Spajić tokom glasanja. Boris Pejović

A. O.

11.6.2023

Nosilac liste Pokreta Evropa sad Milojka Spajića glasao je u Podgorici na biračkom mjestu Galerija Centar, Njegoševa 2.

- Vidimo Crnu Goru kao uspješnu državu, ekonomski razvijenu na čemu radimo i prethodnih godina. Akcenat je svakako na realizaciji velikih investicija u oblasti ekonomije i infrastrukture. Bez barijera u poslovanju, naša politika bit će usmjerena na pridruživanju Crne Gore Evropskoj Uniji. Na svemu tome ćemo vrijedno raditi - rekao je Spajić.

On se osvrnuo i na "aferu Do Kvon" i naglasio da su kontakti jedna, a potpuno druga stvar da je bilo nelegalnih radnji koje su mu pripisivane.

- Ništa nelegalno se nije desilo i to želim još jednom da naglasim. Da smo primali novac, to su teške optužbe i neko će odgovarati zbog toga. Svima je jasno da je Evropa sad trn u oku svima i da je ovo ovo poslednji pokušaj da se ne sprovodi program Evropa sad - istakao je Spajić.

Nije želio komentarisati s kim bi PES mogao da napravi bilo kakvu koaliciju.

- Ovo su četvrti zbori i građani su vjerovatno više i umorni, zato je manja izlaznost. Zato očekujemo da će se to završiti sa ovim izborima. Nakon završetka današnjeg dana, pravit ćemo planove - dodao je lider PES.

Pravo galasa na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori ima 542.468 građana. Birališta će biti otvorena od sedam do 20 sati, a građani biraju između 15 ponuđeni lista.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.