CRNA GORA

Od Tamare Zvicer, supruge vođe "kavačkog klana", oduzet skupocjeni Audi

Audi se potražuje na međunarodnom nivou od strane Interpola i nalazi na listi ukradenih vozila

Oduzeti Audi. MUP Crne Gore

B. C.

prije 4 dana

Uprava policije Crne Gore saopštila je da je policija oduzela skupocjeno vozilo visoke klase i procesuirala Tamaru Zvicer iz Kotora, suprugu vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera.

- Policijski službenici su u mjestu Opatovo, opština Tivat, kontrolisali vozilo marke Audi Q8 proizvedeno 2023. godine, čeških registarskih oznaka, kojim je upravljalo lice T.Z. (39), a koje se u evidenciji Uprave policije vodi kao član jedne organizovane kriminalne grupe u Crnoj Gori, naveli su iz Uprave policije.

Vozilo je oduzeto jer je utvrđeno da je na određenim dijelovima mehanički prepravljen i izmijenjen broj šasije, te da je na taj način vozilo registrovano u drugoj državi, a u Crnoj Gori koristila Zvicer.

Provjerom preko NCB Interpol-a Podgorica, utvrđeno je da se pomenuto vozilo potražuje na međunarodnom nivou od strane Interpola i nalazi na listi ukradenih vozila od 19.12.2023.godine.

-Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat su od lica T.Z. prikupili obavještenje, a protiv T.Z. podnesena je i prekršajna prijava zbog sumnje da je počinila prekršaj iz Carinskog zakona Crne Gore- naveli su iz Uprave policije.

S obzirom na to da je riječ o krivičnom djelu, Audi će od T.Z. biti trajno oduzet i biti vraćen vlasniku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.