ALFA TV

Alfa INFO / Tužilaštvo traži još dva mjeseca pritvora za Berila i njegove saradnike

U Monte Karlu je održan žrijeb Konferencijske lige

Alfa TV

Alfa TV

30.8.2024

U večerašnjem Alfa INFO gledajte:

- Postupajući tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo predložio je Kantonalnom sudu u Sarajevu produženje pritvora za još dva mjeseca osumnjičenima Ibri Berilu, Nađi Milišić i Adisu Mulaosmanoviću. Ovu informaciju potvrdila je portparolka Tužilaštva KS Azra Bavčić.

- Helikopter Oružanih snaga Bosne i Hercegovine tipa UH-1H iz sastava Brigade zračnih snaga i protuzračne odbrane u srijedu u 11 sati pao u Jablaničko jezero, danas je izvučen na površinu. Nakon pripremnih radnji koje su provene od jučer ujutru, pripadnici Federalne specijalizirane jedinice za spašavanje pod vodom FUCZ i Oružanih snaga BiH, uz pomoć teške mašine, izvukli su danas helikopter OSBiH koji se prije dva dana srušio u Jablaničko jezero kod Buturović Polja.

- U Monte Karlu je održan žrijeb Konferencijske lige. Ove godine će po prvi put učešće uzeti banjalučki Borac. Oni su druga ekipa iz BiH koja je došla do grupne faze nekog evropskog takmičenja, nakon što je plasman u isto takmičenje prošle godine osigurao Zrinjski. Borac će igrati protiv Laska, Apoela, Omonie, Šamrok Roversa, Panatinaikosa i Vikingura.

Pogledajte video:

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.