MODNI SAVJETI

Uz ove male trikove možete izgledati više i zgodnije

Nije svejedno šta ćete obuti ili obući

Ako garderobu i cipele savršeno ukombinujete, možete izgledati više za nekoliko centimetara. Printscreen/Instagram

E. Ag.

26.4.2023

Mnoge žene razmišljaju o tome kako da budu više barem nekoliko centimetara i kako da na savršen način uklope svoju garderobu i obuću. Niskim ženama je nekada veliki problem da nađu odjeću koja im je idealna i u kojoj mogu da naglase svoje obline. Niskim ženama su određeni komadi zauvijek zabranjeni, jer mogu učiniti da izgledaju još niže.

U nastavku saznajte kako da uz pomoć odjeće i obuće izgledate više!

Sandale s platformom

Ako garderobu i cipele savršeno ukombinujemo, možemo da budemo više za nekoliko centimetara. Kada želite da izgledate više, treba da birate cipele koje prianjaju uz zglob. To mogu biti i patike, ali i elegantne sandale s platformom. Ne, ne morate da uvijek budete na štiklama, to je zapravo i nemoguće. Danas na tržištu postoji mnogo sjajnih patika koje imaju platformu, štaviše, ove patike su u vrhu trendova! One mogu da izduže figuru i savršeno se slažu i uz suknje, i uz pantalone!

Birajte obuću koja prianja uz zglob. Printscreen/Instagram

Srebrene cipele

Kada niste raspoloženi da kombinujete patike s komadima odjeće i kada ste u potrazi za elegantnijim outfitom, predlažemo da izaberete srebrene cipele. Ova boja je univerzalna i lako se stapa uz svaku kombinaciju koju ste naumili da iznesete u svečanim prilikama, pa čak i kao dio poslovnog stila. Treba da birate boju cipela koja je u skladu s vašim tonom kože. Na taj način možete da nosite i zvonarice, koje bi u drugačijoj situaciji definitivno učinile da izgledate niže.

Srebrena boja je univerzalna i lako se stapa uz svaku kombinaciju. Printscreen/Instagram

Ako nosite tamne ili crne cipele, na njih morate da obratite pažnju! One moraju da imaju petu, ne smiju biti skroz ravne. Ako želite da izdužite noge, možete da isprobate trik i s čarapama iznad koljena. Ako volite duge čizme koje imaju štiklu, one mogu da budu pravo rešenje.

I čarape iznad koljena su dobrodošle. Printscreen

Uz ove male trikove izgledat ćete više i zgodnije, uz minimalni trud!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.