IZBRISALI FOTOGRAFIJE

Madona se skinula i pokazala da je i dalje seks-bomba, ali Instagram morao reagirati

Slavna pjevačica je nedavno postavila niz svojih provokativnih fotografija

M. Z.

7.5.2023

Slavna pjevačica Madona (Madonna) je nedavno postavila niz svojih provokativnih fotografija, koje su mnogi okarakterizirali kao ''sramotne'' i ''vapajem za pažnjom''.

Izazvala kritike

Madona je izazvala kritike nakon što je objavila "sramotne" provokativne fotografije koje su upoređivane s pornografijom, piše Body.ba.

Šezdesettrogodišnjakinji inače nisu nepoznanica kontroverze, a muzička ikona sada je privukla mnogo negativnih komentara jer je objavila nekoliko fotografija na kojima se nalazi u donjem rublju, neke od njih uveliko uključuju i golotinju.

Na fotografijama ona pozira oko kreveta dok na sebi nosi grudnjak, tangice, mrežaste čarape i štikle. Na jednoj od fotografija vidjela se i bradavica, dok je na jednoj klečala ispred kreveta u tangicama jasno publici prezentiravši svoju stražnjicu.

Jedan je od komentara njenih fanova je:

"Oprosti, ali ovo nije nervozno, riskantno, šokantno, umjetničko ili jedinstveno. To je očajnički poziv za pažnjom."

Reagirala i Madona

Naravno, bilo je i onih koji su hvalili Madonin izgled i zaista za damu sa 63 godine izgleda savršeno, ali opet, čini se da je pretjerala, no to je ionako oduvijek najbolje radila...

Interesantno, da joj je prvi put Instagram obrisao fotografije, a navedeno je da su one uklonjene jer se vidio dio bradavice na jednoj od fotografija.

"Još me zapanjuje da živimo u kulturi koja dopušta da se pokaže svaki centimetar ženskog tijela osim bradavice. Kao da je to jedini dio anatomije žene koji se može seksualizirati. Bradavica koja hrani bebu!", poručila je bijesna Madona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.