VIRALAN SNIMAK

Voditeljica izvještavala o uraganu u kratkoj haljini pa postala hit: "Može i kometa da udari u Zemlju"

Marisol je izvještavala o oluji stoljeća koja je poharala obalu Floride odjevena u vrlo kratku haljinu, koja je istaknula njenu figuru

Marisol Dovala - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3
E. Ag.

prije 5 sati 39 minuta


Marisol Dovala voditeljica je prognoze na meksičkoj televizijskoj stanici Pacifico, koja je postala viralna senzacija nakon što se društvenim mrežama proširio video u kojem izvještava o uraganu Milton u oskudnom izdanju.

Voditeljica je izvještavala o oluji stoljeća koja je poharala obalu Floride odjevena u vrlo kratku haljinu, koja je istaknula njenu figuru, a snimak njenog izvještavanja preplavio je društvene mreže. Dok su neki kritizirali njen izbor odjeće smatrajući ga neprimjerenim za izvještavanje o katastrofi koja je pogodila milione ljudi, drugi su iskoristili priliku da se našale.

- "Nije me briga ni da kometa udari u Zemlju", "Jako je lijepa", "Odličan video", "Oluje su dobrodošle", "Jedini razlog zbog kojeg gledam vremensku prognozu" i "Mislim da je dobra ideja otići u Meksiko i vidjeti kakva je vremenska prognoza" - neki su od komentara.

Voditeljica se pohvalila snimkom izvještavanja o uraganu i na svom Instagram profilu, na kojem dijeli fotke s gotovo milion pratitelja, piše Index.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.