HOROSKOPSKI ZNAKOVI

Horoskopski parovi koji se najgore svađaju

Kombinacija njihovih karakteristika je eksplozivna, čak i ako sve krene od sićušne varnice

Horoskop. Društvene mreže

Dž. Vilajet

10.8.2024

Kada govorimo o određenim parovima horoskopskih znakova, situacija može biti malo drugačija. Kombinacija njihovih karakteristika je eksplozivna, čak i ako sve krene od sićušne varnice.

Ovan i Škorpija

Strastveni Ovan i nervozna Škorpija dijele nešto zajedničko. Naime, njima vlada Mars, planeta napada i odbrane, tako da njihove borbe mogu biti zaista eksplozivne. Ovan brzo gubi živce, dok Škorpija počinje da ključa iznutra sve dok više ne može da izdrži i eruptira kao vulkan.

Bik i Strijelac

Dva veoma prizemna znaka, koji uživaju da se kreću sopstvenim tempom. Ritam slobodnog i poletnog Strijelca je gotovo nezaustavljiviv. To se može pokazati izuzetno teškim za koordinaciju sa Bikom. To ga čini nesigurnim i iscrpljenim, jer bi on više voleo opušteniji tempo života. Dok je Bik kućna mačka, Strijelac je željan novih avantura. Zato je ova veza kao dve suprotstavljene sile.

Rak i Vodolija

Ako odluče da postanu par, moraju biti spremni da se suoče sa mnogim preprekama. Rak je jedan od najbrižnijih i najosjetljivijih znakova, koji smatra da su bliski odnosi sa voljenima posebno važni. Vodolija je, s druge strane, udaljenija i može se osećati ugušenom od strane Raka – koji zauzvrat može doživeti Vodolijino ponašanje kao odbacivanje. Stoga je potrebno mnogo truda sa obe strane da bi ova veza uspjela.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.