ZA SRETAN BRAK

Slavna manekenka poručuje ženama: Vodite ljubav redovno, to je 5 ili 10 minuta vašeg života

Sve može poći po zlu ako nema zadovoljstva u vezi, poručuje Kapris Bure

Kapris Bure - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
E. Ag.

prije 2 dana


Manekenka, glumica i producentica Kapris Bure (Caprice Bourret, 52), koja je 90-ih bila jedna od najtraženijih na naslovnicama, a koju je proslavio čuveni "Vogue", često je nazivana jednom od najfotografisanijih žena na svijetu.

Manekenstvo je sada njena davna prošlost, a danas je glumica, TV ličnost i poduzetnica, odnosno vlasnica brenda "By Caprice". Također je majka dvoje djece i u sretnom je braku sa producentom Tajem Komfortom (Tay Comfort), pa je u intervjuu za "OK! magazin" govorila i o "tajni" za očuvanje braka koju i sama praktikuje, navodeći da je intima od najveće važnosti.

- Uradite to, jer to želite. Budite sebične, postignite orgazam za koji sve znamo da je nevjerovatan osjećaj - poručila je manekenka koja je ranije izjavila i da žene treba redovno da praktikuju 5-minutni seks sa svojim muževima ukoliko žele da očuvaju brak.

- Uvijek sam govorila o tome koliko je intimnost važna. To mora da vam bude prioritet i morate ga ostvariti. Sve može poći po zlu ako nema zadovoljstva u vezi. Neki ljudi su izvukli moje riječi iz konteksta i preokrenuli priču, a ono što sam zaista željela da kažem jeste da treba da se seksate i postižete orgazme, jer to želite. Budite sebične, postignite vrhunac. Upustite se u to i budite sebične, uživajte u tome - poručila je.

Također, još jedan od njenih savjeta ženama je da ne govore muževima da su umorne ili da ih boli glava kada im predlože seks, već da se upuste u tu avanturu i da izdvoje vrijeme za intimu.

- Uradite to, radi se o pet ili deset minuta vašeg života - poručila je, a navodi Jutarnji.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.