SRCE DALMACIJE

Novi aquapark u Šibeniku: Mjesto za uživanje tokom cijele godine

Zamislite vodene tobogane, lazy river, vještačku plažu s talasima, whirlpoole i dječije bazene, uz konstantno grijanje vode na preko 26 stepeni zimi

Novo iskustvo za posjetioce. Amadria park

Dž. R.

prije 3 dana

Susjedna Hrvatska, u koju većina bježi kada dođu vreli dani da se osvježe u predivnom plavom Jadranu, sada za svoje posjetioce sprema nešto sasvim novo. Naime, u Šibeniku se otvara fantastično mjesto gdje pored šuma vode, radosti i zabave, možete i da se upustite u avanture.

Šarmantne ulice

Šibenik je grad poznat po svojoj bogatoj historiji, šarmantnim kamenim ulicama i predivnoj panorami koja oduzima dah. Grad se diči svojom jedinstvenom kulturom i tradicijom koju karakterizira raznolikost arhitekture, lokalne kuhinje i umjetničkih izraza. U ljetnim mjesecima, plaže i uvale ovog grada, pretvaraju se u relaksirajuće oaze. Bistro more i blaga mediteranska klima, čine ga omiljenom destinacijom za ljubitelje sunca i mora.

Krajem juna, otvara se Aquapark Dalmatia, gdje će posjetioci moći da uživaju u novom proširenom dijelu, uzbudljivom prvom zatvorenom i grijanom aquaparku na obali, koji će biti dostupan od jeseni. 

Ovaj novi dragulj u srcu Dalmacije, sa potpisom Amadria Park grupacije, unosi svježinu u bogatu turističku ponudu grada, pružajući posjetiocima iskustvo uživanja i zabave tokom cijele godine. Bez obzira na vremenske uslove, u Aquaparku Dalmatia uvijek ćete imati priliku za zabavu i opuštanje.

Bogato opremljen

Zamislite vodene tobogane, lazy river, vještačku plažu s talasima, whirlpoole i dječije bazene, uz konstantno grijanje vode na preko 26 stepeni tokom zime. Uz wellness i fitness klubove, restorane, barove, dječije igraonice i prodavnice, svaki trenutak proveden na ovom mjestu bit će nezaboravan. Bogato opremljen aquapark nije samo atrakcija, već mjesto koje nudi cjelogodišnju zabavu.

Sa površinom od 36.000 m², kapacitetom od 4.000 gostiju dnevno i preko 3.000 parking mjesta, predstavlja pravi raj za sve generacije. Bilo da ste gost hotela Jakov i Andrija, ili ste svratili u prolazu, jednostavno ćete se zaljubiti u ovo mjesto, koje će postati vaša omiljena destinacija za porodična druženja.

Neponovljivo iskustvo

Izgrađen u saradnji s renomiranom kanadskom kompanijom WhiteWater i vodećim građevinskim kompanijama iz Hrvatske, Njemačke, Austrije i Kanade, Aquapark Dalmatia predstavlja vrhunac kvaliteta i inovacija. 

Investicija od 21 milion eura osigurava vrhunsku infrastrukturu i neponovljivo iskustvo. U prilog tome svjedoče i prve fotografije odmarališta koje odišu posebnom, ležernom atmosferom.

Neutralne boje u enterijeru stvaraju harmoniju i udobnost, dok se elementi boho stila diskretno miješaju s modernim dizajnom, stvarajući jedinstvenu estetiku koja poziva na opuštanje i uživanje. 

Svijet beskrajne zabave

Svaka slika kao da vam otvara vrata u drugu realnost, gdje se svaki kutak ovog luksuznog kompleksa pretvara u mjesto koje vas poziva na druženje, istraživanje i avanturu. Smješten u neposrednoj blizini plaže i otvoren za sve, aquapark omogućava jednostavan pristup gostima hotela Amadria Park, kao i svim posjetiocima sa strane.

Uz cjelodnevne ulaznice po cijeni od 35 eura za odrasle i varijabilne cijene za djecu, svaki dolazak na ovo magično mjesto pružit će vam neprekidnu zabavu, 365 dana u godini. Aquapark Dalmatia, zajedno sa njegovim novim spoljašnjim elementima, otvara se u junu, dok će zatvoreni dio biti potpuno gotov na jesen.

Ukoliko ste spremni da zakoračite u svijet beskrajne zabave i opuštanja, gdje svaki detalj odiše luksuzom, a svaka atrakcija donosi novi talas uzbuđenja, onda je ovaj magični aquapark vaša destinacija iz snova. Dobrodošli u epicentar luksuzne zabave u Šibeniku, mjesto gdje se stvaraju najljepše uspomene!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.