INVESTICIJE

Regius life: Otvorena prekrasna dvorana u Kreševu za sve vrste svečanosti

Kreševo, iako nadasve mali gradić, ima velike turističke potencijale te veoma jaku privredu pogotovo kada se u obzir uzme broj stanovnika

Dvorana u sklopu Adriale Livinga - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+9
S. S.

5.8.2024

Tvrtka Adriale Living koja je prije nekoliko godina u centru Kreševa otvorila istoimeni hotel (Hotel Adriale) te vrhunski restoran u sklopu istog (Restoran Regius) sada završava novu investiciju koja će također značajno utjecati na svakodnevni kao i društveni život ove općine. 

Naime, Kreševo, iako nadasve mali gradić, ima velike turističke potencijale te veoma jaku privredu pogotovo kada se u obzir uzme broj stanovnika.

Sve više privrednih ali i društvenih aktivnosti zanimljivih domaćim kao i stranim turistima, zahtijeva i adekvatne smještajne kapacitete kao i ostalu ponudu.

Hotel Adriale se stoga već etablirao kao jedan od najboljih hotela u Srednjoj Bosni a blizina Sarajeva i mirno, prirodno okruženje čine ga još poželjnijim za razne proslave, poslovne sastanke i konferencije ili jednostavno odmor.

No osim hotela, tvrtka Adriale Living ovih je dana završila i potpunu rekonstrukciju jednog značajnog objekta u naselju Resnik koji već mijenja aktivnosti stanovnika koji mu gravitiraju ali i svih Kreševljaka s obzirom kako isti podrazumijeva trgovinu Konzum, mesnicu Šišović te su u sklopu istog smještene i poslovnice Privredne banke Sarajevo i Euroherc osiguranja.

Novost je kako je dugoočekivana višenamjenska dvorana, Regius Life, u sklopu istog objekta sada u potpunosti završena te je već stavljena u funkciju. Dvorana je pogodna za sve vrste proslava kao i poslovnih događaja. Profesionalna kuhinja je pogodna za sve vrste velikih cateringa a dvorana podrazumijeva i vrhunski projektor, ima prilagodivu rasvjetu uz mogućnost glazbene pratnje kao i ambijentalnu rasvjetu.

Kapacitet dvorane je 500 osoba no ista je naravno prilagodljiva i za manji broj ljudi.

Sve informacije možete dobiti putem Instagram stranice REGIUS LIFE kao i putem broja 063 399 020!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.