DA LI SE POKAJALA?

Srpkinja se preselila u Hrvatsku: Korisnici oduševljeni njenim komentarom

Srpska Tiktokerika, koja na ovoj društvenoj platformi objavljuje pod profilom @__iammi.__, prije pet godina preselila se u Hrvatsku

Odmor. Screenshot

D. H.

9.9.2024

"Jedna od mojih najboljih odluka bila je ta što sam se prije pet godina iz Srbije preselila u Rijeku, gdje sam počela život na moru", rekla je ona u video snimku i pokazala kako uživa uz more u gradiću Kraljevici, smještenom između Rijeke i Crikvenice.

"Moram da priznam da sam kao mala maštala o tome da ću jednog dana imati kuću na moru. I to ne bilo kakvu, nego neku kućicu, onako, preslatku, drvenu, na nekoj plaži...", ispričala je i objasnila koliko je srećna što živi pored mora. 

@__iammi.__ Ljeto ☀️☀️ #hrvatska #hrvatska🇭🇷 #rijeka #rijekacity #rijeka #f #fyp #foryou #fypシ #more #more #more ♬ original sound - iammi

"Obožavam to što danas živim na moru i što more gledam cijele godine. Obožavam to što mogu u bilo koje doba dana i noći leti samo otići do mora i skočiti u vodu. Obožavam to što mogu dane i noći provoditi na plažama", rekla je, pa zaključila:

"Na moru je sve uvijek ljepše, bolje i drugačije".

Njena objava izazvala je mnoštvo komentara, naravno, pozitivnih.

"Bravo, pozdrav iz Splita", "Pozdrav iz Lovrana" i "Neka si... Dobrodošla", pisali su joj ljudi iz svih krajeva Hrvatske.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.