TVRDE MEDIJI

Trudna glumica Jovana Stojiljković: Čeka prvo dijete s Goranom Bogdanom

Oni su odavno započeli zajednički život u Beogradu

Goran Bogdan i Jelena Stojiljković. F.S./ATAImages/PIXSELL

N. Aj.

17.7.2024

Glumica Jovana Stojiljković navodno je trudna. Čeka prvo dijete s partnerom, glumcem Goranom Bogdanom.

Bogdan i Jovana su se zajedno pojavili na jednom događaju u Hrvatskoj, pa je bilo jasno da par čeka prvo dijete te da je glumica u poodmakloj trudnoći, tvrdi "Informer".

Veza 43-godišnjeg hrvatskog glumca i 11 godina mlađe srbijanske glumice, koja je publici najpoznatija po ulozi u filmovima "Južni vetar" i "Vera", u jednom trenutku je prekinuta, ali su Jovana i Goran shvatili da ne mogu jedno bez drugog te su obnovili vezu krajem 2021. godine, samo nekoliko mjeseci nakon raskida.

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković odavno su započeli zajednički život u Beogradu, a Zagrepčanin voli da se pohvali da ima tri doma u tri grada.

- Sretan sam što imam tri doma. Smatram Beograd svojim domom i stvarno mi je predivno, dugo sam ovde i volim ovaj grad i Beograđane. Sretan sam što imam i Široki, Zagreb i Beograd kao svoje domove. Imam krevet svuda i to mi je prelijepo. Nekad mi je teško i fali mi to usidrenje, ali i kad se usidrim, imam osećaj da me tjera put dalje. To je i prokletstvo i blagoslov. Najnapornije od svega mi je pakovanje, sve držim u gepeku u kolima i onda samo uzmem šta mi treba - govorio je svojevremeno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.