SEKS-SIMBOL HOLIVUDA

Glumica ne odustaje od golih scena: Grudi su moje najbolje prijateljice

Mnogi iščekuju njene nove scene u kojima će pokazati svoje zanosne obline

Sidni Svini - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
E. Ag.

2.8.2024

Nakon što je oduševila u serijama "Beli lots" i "Euforija", Sidni Svini je prozvana novim "seks simbolom" Holivuda.

Upravo zato mnogi iščekuju njene nove scene u kojima će pokazati svoje zanosne obline. Na sreću brojnih obožavatelja, sada je izjavila kako "ne planira da odustane od snimanja golih scena".

Za Hollywood Reporter je poznata Sidni izjavila da gledaoci često "zaboravljaju razliku između glumice i uloge, što dovodi do pogrešnih pretpostavki o njenom privatnom životu".

- Ne mogu preći preko toga. Nemam problema s tim scenama i neću da prestanem da ih snimam, ali voljela bih da lakše može da se razgovara o tim scenama kao i o tome šta pretpostavljamo o glumcima u industriji - izjasnila se.

U raspravi o logistici snimanja scena koje uključuju golotinju, Svini hvali koordinatore intimnosti na setovima, koje upoređuje s "koordinatorima kaskadera".

Naglasila je da ti profesionalci pomažu da glumci imaju sigurnost kao i da je svako dao pristanak tokom snimanja takvih scena, stvarajući sigurno okruženje za glumce.

Uprkos svom uspjehu, Svini je opisala kako se osjeća kao "autsajder u Holivudu", što je osećaj koji naglašava takmičarsku i često surovu prirodu industrije.

Jednom prilikom je izjavila kako je kao tinejdžerica željela smanjiti grudi, ali da to ipak nije uradila, te da su to sada njene "najbolje prijateljice".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.