OD 16. DO 23. AVGUSTA

Projekcije filmova 30. SFF-a i u Tuzli

Ovo je druga godina kako se projekcije Sarajevo Film Festivala održavaju u Tuzli

Tuzla. tuzlainfo.ba

Anadolija

13.8.2024

Od 16. do 23. avgusta, u datumima održavanja 30. Sarajevo Film Festivala, u filmskim projekcijama na otvorenom imat će priliku uživati i publika u Tuzli, na lokaciji Bingo Ljetnog kina Tuzla, prenosi Anadolu.

Ovo je druga godina kako se projekcije Sarajevo Film Festivala održavaju u Tuzli, zahvaljujući partnerstvu Sarajevo Film Festivala i kompanije Bingo Group.

Program u Tuzli 16. avgusta počinje filmom otvorenja 30. Sarajevo Film Festivala, svjetskom premijerom filma „Nakon ljeta“ Danisa Tanovića. Projekcije u Bingo ljetnom kinu Tuzla počinju u 20:30 sati, saopćeno je iz SFF-a.

Publika u Tuzli će imati priliku gledati filmove "Nakon ljeta", "Nebrušeni dijamant", "Kraljevstvo", "Proslava", "Svi vole Toudu", "Gym", "Drugi čin" i "Limeni orkestar".

Ulaznice za filmove u programu u Bingo Ljetnom kinu Tuzla u prodaji su online putem web stranice Sarajevo Film Festivala: www.sff.ba, na tickets.sff.ba i putem mobilne aplikacije Sarajevo Film Festivala. Uz online kupovinu ulaznica omogućen je niz pogodnosti.

Prodaja ulaznica u Turističko informativnom centru Tuzla (Soni trg 6) počinje u srijedu, 14. avgusta. Ulaznice se 14. i 15. avgusta mogu kupiti u terminima od 13 do 16 sati, dok će od 16. avgusta kupovina ulaznica biti moguća od 16 do 20:30 sati.

Projekcije 30. Sarajevo Film Festivala u Bingo Ljetnom kinu Tuzla su od 16. do 23. avgusta 2024. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.