BIO NA SVETOM STEFANU

Silvester Stalone se fotografijom iz Crne Gore prisjetio mladosti

Čestitao rođendan supruzi

Glumac 1990. posjetio Sveti Stefan. Instagram

E. Ag.

15.8.2024

Slavni holivudski snagator Silvester Stalone (Sylvester Stallone) raznježio je svoje pratioce novom objavom posvećenoj supruzi Dženifer Flavin.

Uz njihove fotografije iz mladosti čestitao joj je rođendan, a posvetio joj je i dirljive riječi.

- Sretan rođendan mojoj ženi, Dženifer! Ja i djeca mislimo da si apsolutno nevjerovatna. Volimo te zauvijek - napisao je.

Na jednoj od fotografija koju je podijelio slavni glumac u pozadini se vidi i Sveti Stefan, crnogorskom otoku na kom je glumac boravio sa svojom porodicom 1990. godine.

Godine 2022. godine ovakve romantične izjave poznati par nije imao. Krajem ljeta, Dženifer je podnijela papire za razvod od glumca nakon 25 godina braka.

Ipak, pronašli su zajednički jezik te je njima blizak izvor tada otkrio da su se sastali i odlučili da riješe probleme, piše CDM.me

- Odlučili su se sastati kod kuće gdje su razgovarali i riješili njihove razlike. Oboje su izuzetno sretni - rekao je izvor.

Stalone je nakon svega na društvenim mrežama objavio nekoliko zajedničkih fotografija, a njegovim fanovima laknulo je što će njihovi idoli ipak ostati u braku u kojem su dobili i tri kćerke.

Inače, do 90-ih godina 20. vijeka Sveti Stefan je ugostio brojne slavne ličnosti, kao što su Sofija Loren, Kirk Daglas, Klaudija Šifer, kao i članove engleske kraljevske porodice i mnoge druge.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.