SADA JE ZVANIČNO

Ovo je glumica koja će glumiti u četvrtoj sezoni serije Bridgerton

Jerin Ha je australska glumica poznata po ulozi Kvan Ha (Kwan) u znanstvenofantastičnoj seriji Halo studija Paramount

Jerin Ha. Instagram

E. T.

17.8.2024

Glavnu glumicu za nadolazeću četvrtu sezonu serije Bridgerton, Netflix je konačno pronašao, a izvori su za Variety potvrdili da će glumica Jerin Ha (Yerin) glumiti Sofi Beket (Sophie Beckett), buduću partnericu Benedikta Bridžertona (Benedicta Bridgertona), kojeg glumi Luk Tompson (Luke Thompson).

Kako je najavljeno, nova sezona fokusirat će se na njihovu priču i pratit će događaje iz romana “An Offer from a Gentleman”, autorice Džuli Kvin (Julie Quinn).

Službeni sinopsis 

Službeni sinopsis nove sezone glasi: “Četvrta sezona serije Bridgerton usredotočit će se na Benedikta, boema i drugog sina. Iako su njegov stariji i mlađi brat sretno oženjeni, Benedikt se ne želi skrasiti - sve dok ne upozna fascinantnu “damu u srebrenom” na balu pod maskama koji je organizirala njegova majka”.

Jerin Ha je australska glumica poznata po ulozi Kvan Ha (Kwan) u znanstvenofantastičnoj seriji Halo studija Paramount. Ha se pojavila u obje sezone serije.

Glumila u serijama

Osim toga, glumila je u australskim serijama Reef Break, Troppo i Bad Behaviour te u nezavisnom hororu Sissy. Ove godine moći ćemo je gledati u HBO-ovoj seriji Dune: Prophecy, prednastavku filmova Dune, reditelja Denis Vilnoa (Dennisa Villeneuvea).

Trenutno nije poznato kada kreće snimanje četvrte sezone Bridgertona. Izvršni producenti Bridgertona su Džes Braunel (Jess Brownell), Šonda Rimes (Shonda Rhimes), Betsi Birs (Betsy Beers), Tom Verika (Verica) i Kris Van Duse (Chris Van Dusen).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.