ZAGARANTOVANO UŽIVANJE

Bogat program sedmog dana SFF-a: Evo šta će se sve prikazivati

Jedan od najzanimljivijih filmova sigurno je "Megdan", čiji scenario je napisao Aleksa Balašević, a Enis Bešlagić tumači jednu od glavnih uloga

Bešlagić: Uloga u "Megdan: Između vode i vatre",. YouTube

N. H.

22.8.2024

Sedmog dana Sarajevo Film Festivala očekuje vas bogat program, a u nastavku ćemo vam donijeti program gdje ćete moći pogledati današnji program.

Kao i prethodnih dana, prva projekcija je u 09:30 sati u Narodnom pozorištu. Riječ je o filmu "Tri kilometra do kraja svijeta" Emanuela Parvua, a on će biti prikazan i u 19 sati. 

U 12:30 i 21:30 sati prikazivat će se "Među bogovima" Vuka Ršumovića, dok će od 15 sati biti prikazan "Crossing" Levana Akina. 

U Ljetnom kinu Coca-Cola, u kultnom Metalcu, od 20:30 sati će se prikazivati "Drugi čin" Kventina Dupijea (Quentin Dupieux). Taj film će biti prikazan i u Ljetnom kinu - Open Air Cinema Centar "Safet Zajko", te MMC Kino Ilidža, BH Telecom Ljetno kino Mostar i Bingo Ljetno kino Tuzla. 

Na UniCredit Summer Screenu će u 21 sat biti projekcija filma "Supstanca" Koralia Fargeata (Coralie). 

U Ljetnom kinu Stari grad bit će prikazan "Megdan: Između vode i vatre", u kojem ulogu tumači i Enis Bešlagić, a autor scenarija je Aleksa Balašević, dok je reditelj Todor Čapkanov (Chapkanov) od 20:45 sati. 

"Ka nepoznatoj zemlji" Mahdija Fleifela će se prikazivati u Ljetnom kinu Centar. 

U Cineplexxu, kao i prethodnih dana, bit će popunjen program, a izdvajaju se "GYM" Srđana Vuletića i "Selo pokraj raja" Moa Haravea (Harawe). 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.