VIĐENI NA VIŠE MJESTA

Nije mu dugo trebalo: Ben Afleck sve više vremena provodi s kćerkom političara

Kik Kenedi je odbila dati komentar, a Ben se još nije oglasio

Ben Aflek. AP

N. Aj.

25.8.2024

Nakon vijesti da se razvodi od Dženifer Lopez (Jennifer), Ben Aflek (Affleck) provodi sve više vremena s Kik Kenedi (Kick Kennedy), kćerkom Roberta F. Kenedija Džuniora (Jr.).

Izvor iz Holivuda je za Page Six rekao da su njih dvoje nedavno viđeni u hotelu Beverly Hills i drugim popularnim mjestima, ali još nije poznato jesu li u ljubavnoj vezi.

Novinari su ih odmah kontaktirali povodom ovih nagađanja. Ona je odbila dati komentar, a Ben se još nije oglasio.

Za razliku od njenog oca, Kik se ne bavi politikom te pokušava ostvariti karijeru u svijetu glume. Dosad je imala uloge u filmovima "Haven's Point", "Teacher of the Year" i "Fear and Loathing in Aspen".

Dženifer Lopez je početkom ove sedmice podnijela zahtjev za razvod od Bena. Kao razlog njihovog razlaza navela je nepomirljive razlike.

Njemu je, između ostalog, smetala konstantna medijska pažnja koju je dobijao kao njen suprug. Kada su 2022. godine bili na medenom mjesecu u Parizu, on je u potpunosti bio iznerviran zbog paparaca, što je utjecalo i na njihov odnos.

Izvor je za Page Six rekao da se glumac ne stidi svoje potrebe za samoćom i da je ponosan na činjenicu da je uvijek brinuo o sebi, što će nastaviti raditi i u budućnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.