ODMOR U ITALIJI

Margot Robi više ne krije da je u drugom stanju: Sada je svima pokazala trudnički stomak

Glumica je nosila crne hlače i bijelu košulju koju je raskopčala kako bi naglasila stomak

Margot i Tom su se upoznali 2013. godine na setu filma "Suite Francaise". Facebook

E. Ag.

28.8.2024


Glumica Margot Robi (Robbie) ovih je dana stigla na odmor na Sardiniji. Na odmoru joj se pridružio suprug, producent Tom Akerli (Ackerley), s kojim čeka prvo dijete.

Margot i njenog supruga su snimili fotografi, a ona je u ležernoj kombinaciji pokazala svoj trudnički stomak. Glumica je nosila crne hlače i bijelu košulju koju je raskopčala kako bi naglasila stomak. Sve je upotpunila crnim natikačama, torbicom, šeširom i sunčanim naočalama.

Da je glumica trudna saznalo se početkom jula. S Tomom je tada bila na jezeru Komo, a za tu je prigodu Margot nosila bijeli kratki top u kojem je pokazala trudnički trbuščić. Kratko nakon toga je par bio i na Vimbldonu, gdje je ona naglasila svoj trbuščić u bijeloj haljini.

Inače, Robi i Akerli su se upoznali 2013. godine na setu filma "Suite Francaise". Margot je u filmu imala sporednu ulogu, a Tom je radio kao asistent. Filmska ekipa se tokom snimanja toliko zbližila da su svi počeli živjeti skupa. Iznajmili su imanje u jednoj londonskoj četvrti, a pazili su na to da ga može priuštiti i najslabije plaćen član ekipe. Margot i Tom su tada skrivali svoju vezu, ali se za sve brzo saznalo.

- Držali smo to u tajnosti. Zato što to zapravo nismo shvatali ozbiljno. Kao samo smo prijatelji, samo smo prijatelji, a onda su svi saznali... Bilo je dramatično. Neću ulaziti u detalje, ali naša se kuća na trenutak pretvorila u ‘The Jerry Springer Show‘. No, onda se sve sleglo i sve je bilo dobro - rekla je jednom prilikom Margot.

Par se 2016. godine vjenčao na intimnoj ceremoniji, a godinu kasnije su se preselili u Los Anđeles.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.