UGLEDAT ĆE SVJETLOST DANA

Ovo je bizarna serija o ženi koja je devet godina imala dečka kojeg nije vidjela uživo

Ono što mi se dogodilo je luda priča, rekla je Asi

Kirat Asi. Screenshot / YouTube

E. T.

prije 3 sata 24 minute

Ljubitelji zamršenih priča šokirali su se kada su sazanli za ispovijest Kirat Asi (Assi, 43) Britanke koja je gotovo cijelu deceniju imala momka kojeg nije nikada vidjela uživo.

Ona je prije dvije godine u podcastu Sweet Bobby ispričala svoju priču koja je sada pretočena u dokumentarnu seriju koja uskoro izlazi na Netflixu.

Prijateljstvo preraslo u ljubav

Naime, Asi je na internetu upoznala ljekara Bobija Jandu (Bobbyja). Njihova komunikacija prvo je bila na prijateljskoj bazi, a onda je prerasla u ljubav. Par je svakodnevno razgovarao telefonom, čak su i na taj način vodili ljubav.

- Bobi (Bobby) je s vremenom postao opsesivan i kontrolisao me. Pričao mi je da je nekoliko puta bio upucan, bio je uključen u program zaštite svjedoka i bolovao je od tumora na mozgu - prisjeća se Asi.

Bolovi u prsima

Zbog stresa Asi je počela patiti od bolova u prsima i dobila je otkaz.

- Ono što mi se dogodilo je luda priča. Ne možete to ni zamisliti. Govorimo o deset godina mog života - govori Asi u traileru za seriju koja izlazi 16. oktobra.


Prevara je razotkrivena tek kada je frustrirana Asi bila prisiljena unajmiti privatnog detektiva koji ju je suočio s bizarnom i jezivom istinom. 

Vjeruje se da je ova priča jedan od najdugotrajnijih i najsloženijih slučajeva catfishinga (lažnog predstavljanja na internetu) koji je izašao na vidjelo, jer je prevara uključivala stvaranje ne samo jedne osobe već cijele zajednice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.