JET SET

Šarliz Teron priznala: Godinama sam uživala u marihuani

Nezavisne novine

1.3.2018

Slavna glumica Šarliz Teron (Charlize Theron , 42) otkrila je kako se u 30. godinama riješila navike uživanja marihuane, jer ju je činila ''dosadnom''. 

U razgovoru za američki E!News, glumica priznaje kako je ne tako davno redovno uživala u marihuani, ali od navedene navike je odustala kada je prestala da se poklapa sa njenom ''tjelesnom hemijom''.

- Veći dio svog života sam uživala u marihuani, čak više nego u alkoholu, ali sve se jednog dana promijenilo. U ranim 30. godinama postala sam užasno dosadna i samo bih besciljno stajala ispred frižidera, a to nije dobro - priznala je lijepa glumica.

Ona je istaknula i kako ne planira da od marihuane odustane u potpunosti, a jedan od razloga je nesanica koju bi, umjesto tabletama za spavanje, radije rješavala marihuanom.

Južnoafrička glumica je prošle godine otkrila je da je tokom dvadesetih godina eksperimentirala s drogama poput kokaina i ekstazija, ali to je razdoblje iza nje.

Uz uspješnu karijeru glumice, Šarliz je danas majka usvojenoj djeci – šestogodišnjem sinu Džeksonu (Jackson) i dvogodišnjoj kćerkici August.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.