JET SET

Tuga nakon vjenčanja godine: Na licu majke Megan Markl nema ni traga osmijehu

Gloria

31.5.2018

Dorija Regland (Doria Ragland), majka vojvotkinje Megan (Meghan), nastavlja sa svojim životom u Los Anđelesu - jednako skromno kao i prije kraljevskog vjenčanja u dvorcu Vindzor, a na njenom licu nema ni traga osmijehu.

Socijalna radnica i instruktorica joge Regland (61) ne dopušta da joj kćerkin novi, kraljevski život utječe na njene svakodnevne navike i nastavlja s njima kao da Megan nije članica najpoznatijih kraljevskih dvora.

Jednako skromna ostala je i kada su u pitanju njeni outfiti – Doriju su paparaci uhvatili u sportskim hlačicama C9 Champion, čija je linija odjeće dostupna u Targetu, velikom američkom trgovačkom lancu poznatom po pristupačnim cijenama. Mama vojvotkinje od Saseksa nosila ih je u kombinaciji s bijelom majicom i papučama koje koštaju između 20 i 30 KM.



Ova 61-godišnjakinja i inače većinom nosi sportske kombinacije, a paparaci je najčešće uhvate na odlasku na jogu. Megan je jednom prilikom izjavila kako je njena mama kulerica koja je sa 60 godina istrčala maraton te nosi pirsing u nosu i dredlokse. Ipak, za kćerkino vjenčanje je Dorija odabrala elegantan kostim s potpisom dizajnerice Stele Mekartni (Stelle McCartney), a iako je inače uvijek ozbiljna, u crkvi nije mogla zadržati suze pa je gotovo cijelu ceremoniju plakala.


Iako su britanski mediji pisali kako će Dorija ostati neko vrijeme u Britaniji kako bi pomogla kćeri da se privikne na kraljevski život, 61-godišnja instruktorica joge požurila se vratiti kući i nastavlja sa svojim obavezama, ali čini se kako još uvijek nije prihvatila da joj kćer živi potpuno drugačiji život. Paparazzi su je "uhvatili" u Los Anđelesu već nekoliko puta, a svaki put je bila u potpunosti ozbiljna, bez traga sreće na licu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.