JET SET

Kortni Koks: Moram biti privlačna muškarcima, ali ne mogu s bilo kim u krevet

Kortni Koks

B92

16.6.2018

Glumica Kortni Koks (Courteney Cox) ušla je u šestu deceniju, a sve što želi je da svom vjereniku Džoniju Mekdaidu (Johnny McDaid) rodi dijete. Iako je veoma ozbiljna u toj svojoj namjeri, trenutno je preokupirana pripremama za vjenčanje, koje će biti održano u Kaliforniji.

- Moram biti fizički privlačna suprotnom spolu, ali ne mogu da budem s nekim samo zbog dobrog seksa, budući da orgazmi ne traju dovoljno dugo - rekla je poznata glumica, koja je jučer proslavila 54. rođendan.



Američka glumica do sada je snimala više "škakljivih" scena za serijale, ali ne voli kada mora da vodi ljubav s nepoznatim muškarcima.

- To nije nimalo seksi ni uzbudljivo, ali ja vjerujem svojoj ekipi te znam da će me snimati tako da mi bude ugodno. Glumci su, također, uvijek pažljivi i puni poštovanja - rekla je glumica.

Kortni već ima kćerku Koko (Coco), koju je rodila u 39. godini s bivšim suprugom Dejvidom Arketom (David Arquette).

Inače, Kortni je prije otprilike pet godina otkrila da ima genetsku mutaciju zbog koje njeno tijelo ne apsorbira hranjive materije koje bi trebalo niti se čisti od toksina, što je izazvalo komplikaciju u trudnoći.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.