JET SET

Hrvatica razvodom zaradila 1,2 milijarde dolara i ušla u 10 najbogatijih u šou bizu

"Celebrity Net Worth" objelodanio listu 50 najbogatijih ličnosti

Slavica Eklston. Arhiv

Kurir.rs

28.8.2018

"Celebrity Net Worth" objelodanio je listu 50 najbogatijih ličnosti iz svijeta šou biza, a spisak je prilično neočekivan, budući da se među njima našla bivša žena vlasnika Formule 1 Slavica Eklston (Ecclestone).

Na prvom mjestu našao se Džordž Lukas (George Lucas), čovjek koji je stvorio "Ratove zvijezda", a čije se bogatstvo procjenjuje na 5,1 milijardu dolara. Slijedi ga reditelj Stiven Spilberg (Spielberg) sa 3,7 milijardi dolara. Na trećem mjestu našla se konačno i jedna žena, a u pitanju je voditeljica Opra Vinfri (Oprah Winfrey), koja je "teška" 3,2 milijarde dolara.

Iza nje, na četvrtom mjestu, nalazi se glumica Jami Gerc (Gertz), koja je tokom karijere zaradila dvije milijarde dolara, i za njom kaska muzičar Pol Mekartni (Paul McCartney) sa zarađenih 1,2 milijarde dolara.

Na šestoj poziciji je Slavica Eklston, bivša supruga vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona (Bernie Ecclestone), a koja je inkasirala 1,2 milijarde dolara.

Međutim, razlika je ogromna - Hrvatica je taj novac zaradila udajom, odnosno razvodom. Slavica Radić je iz Rijeke u Hrvatskoj, a s Bernijem je bila u braku od 1985. do 2009. godine. Upoznali su se 1982., kada je tadašnja manekenka imala samo 23 godine na jednoj trci u Italiji.

- Makni se odavde - obratio joj se Berni tada.

- Ostajem ovdje - odbrusila mu je, ne znajući čak ni s kim razgovara.

- Ako mi se još više približiš, udarit ću te - dodala je Slavica i impresionirala ga je drčnim stavom i temperamentom.

Mediji su u nekoliko navrata pisali kako su Berni i Slavica imali veoma turbulentan brak i da ga je ona tukla, kao i da je par puta viđen u javnosti s modricama koje mu je upravo ona napravila. Jednom prilikom pojavio se u kancelariji s ogromnom modricom, priznavši da je baš njegova supruga kriva za nju, a sve jer ga je vidjela s lijepom manekenkom.

Pričalo se i da ga je jednom udarila u automobilu jer je prebrzo vozio, a da je on potom napustio vozilo plačući. Par ima dvije kćerke Tamaru i Petru. 

Iza ove slavne Hrvatice našli su Dejvid Koperfild (David Copperfild), Džej Kej Roling (J. K. Rowling), porodica Kardašijan (Kardashian), Džej Zi (Jay-Z), Madona (Madonna)...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.