JET SET

Miler se predozirao, fanovi krive Arijanu Grande za njegovu smrt

Bili u vezi šest godina, a raskinuli prije nekoliko mjeseci

Agencije

cdm.me

8.9.2018

Mladi reper Mek Miler (Mac Miller, 26) pronađen je mrtav u svom domu u Kaliforniji. Iako obdukcija još nije urađena, istražitelji sumnjaju da se predozirao.

Njegovi fanovi obrušili su se na Arijanu Grande (Ariana), s kojom je bio u vezi i krive je za njegovu sklonost ka porocima i smrt. 

Arijana i Mek su bili u vezi šest godina, a raskinuli su prije nekoliko mjeseci. Pjevačica je ubrzo našla novog momka, komičara Pita Dejvidsona (Pete Davidson).

Za to vrijeme Miler je radio na svom novom albumu, ali se odao i porocima. Kada je prije nekoliko mjeseci, Miler je pijan udario u zaštitnu ogradu i pobjegao, Arijanu su napali kako je upravo ona kriva što mu je toliko teško i što pije. 

Pjevačica je tada izjavila da mu ona nije “ni majka, ni bebisiterka”, ali da joj je stalo do Meka i da je stalno podržavala njegovu trezvenost.

To što krivite mene da sam ja odgovorna za njegove ispade je veliki problem - napisala je pjevačica, objasnivši da je reper svoje poroke držao pod kontrolom dok su bili zajedno. 

Sada, dan nakon njegove smrti, Arijanini profili na društvenim mrežama su zatrpani prijetnjama i uvredama.

''Ovo je jezivo, ti si ga ubila”, “Nadam se da će se Pit ubiti kada i njega ostaviš”, “Hej, da si ostala s njim, možda bi još bio živ”, “Mogla si da mu spasiš život”… 

Ona se isključila s društvenih mreža da se ne bi dodatno uznemirila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.